Programul de lucru beneficiari:

  • Luni-Duminica 19.00-22.00

Adresa:

  • Bulevardul Bucuresti nr.8A

Telefon:

  • 0244 570061

Sef serviuciu:

  • Facalet Romeo

Centrul social de urgenta se adreseaza persoanelor fara adapost aflate in situatia de risc social.

Prioritatea de a beneficia de serviciile Centrului social de Urgenta o vor avea persoanele cu domiciliul în municipiul Ploiesti, fata de cei proveniti din alte localitati.

Persoanele care nu au domiciliul legal sau resedinta, conform actelor de identitate, în municipiul Ploiesti, au dreptul sa beneficieze de serviciile Centrului social de urgenta, 7 zile calendaristice consecutive. Persoanele care au domiciliul legal sau resedinta în municipiul Ploiesti au dreptul sa beneficieze de serviciile Centrului pentru o perioada de 60 zile consecutive. În cazuri exceptionale, directorul general al Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti poate aproba prelungirea acestui termen, in functie si de numarul de locuri disponibile.

Persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene nu pot beneficia de serviciile oferite în cadrul Centrului.

Persoanele care se constata ca sufera de tulburari psihice nu pot beneficia de serviciile oferite în cadrul Centrului, acestia adresandu-se sectiilor de psihiatrie din cadrul institutiilor spitalicesti.

Persoanele fara adapost au posibilitatea de a beneficia de serviciile Centrului zilnic, între orele 19,00 – 09,00. Acestea au obligatia de a se prezenta la centru intre orele 19,00-22,00 unde vor semna un angajament prin care isi asuma obligativitatea de a respecta regulamentul de organizare si functionare precum si cel de ordine interioara;

Pentru mai multe informatii accesati: