Administratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti a incheiat protocoale/parteneriate de colaborare cu :

1) Asociatia ‘’Viitorul Tinerilor’’

Obiectivul protocolului – stabilirea de programe si actiuni comune, in vederea sprijinirii tinerilor din municipiul Ploiesti, care implinesc varsta de 18 ani si sunt revocati din institutii specializate si a altor tineri ce se afla intr-o situatie de risc social.

2) Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Prahova

Scopul colaborarii este intarirea gradului de siguranta sociala in municipiul Ploiesti, scaderea riscului de a mai comite infractiuni si prevenirea savarsirii de noi infractiuni in municipiul Ploiesti, reintegrarea in comunitate a persoanelor care au savarsit infractiuni.

3) Institutia Prefectului Judetului Prahova, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului Prahova, Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, Inspectoratul Scolar al Judetului Prahova, Autoritatea de Sanatate Publica Prahova si Organizatia Umanitara Concordia – Filiala Aricestii Rahtivani

Scopul protocolului consta in conlucrarea partilor si mobilizarea tuturor resurselor acestora in vederea operationalizarii echipei intersectoriale locale pentru combaterea exploatarii copiilor prin munca, precum si in vederea monitorizarii celor mai grave forme de munca a copiilor.

4) SC Clinica Medicala Hipocrat 2000 SRL

Contract de colaborare incheiat intre Municipiul Ploiesti si SC Clinica Medicala Hipocrat 2000 SRL.

Obiectul contractului: realizarea in comun a unor activitati cu caracter medical de utilitate publica pentru municipiul Ploiesti, in spatiul cu destinatie de laborator radiologie si imagistica medicala,situat in Ploiesti, Bdul Independentei nr.14.

Clinica efectueaza LUNAR un set de analize medicale, pentru un numar de 150 de persoane cu venituri reduse:

  • hemoleucograma;
  • glicemie;
  • colesterol;
  • examensumar de urina
  • trigliceride
  • TGO
  • TGP

Serviciul Protectia Persoanelor in Dificultate intocmeste listele cu persoanele care se incadreaza, pentru a beneficia de aceste analize si totodata elibereaza formularele catre persoanele indreptatite.

5) Fundatia ’’Constantin si Elena’’

Contract de colaborare incheiat intre Municipiul Ploiesti prin Consiliul Local al Municipiului Ploiesti, SC Hale si Piete SA si Fundatia ’’Constantin si Elena’’

Obiectivul contractului– asigurarea functionarii cantinei pentru deservirea unui numar de pana la 220 persoane aflate in evidentele Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti.