- Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti - https://asscploiesti.ro -

COMUNICAT DE PRESĂ, 22 septembrie 2014

Primăria municipiului Ploieşti, prin Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare, informează cetăţenii că începând de marţi, 23 septembrie 2013, se pot ridica formularele/declaraţiile pe propria răspundere în vederea acordării ajutorului de încălzire pentru perioada de iarnă 2014-2015.

Pentru creşterea eficienţei procesului de distribuţie a formularelor necesare acordării ajutoarelor de încălzire de la bugetul local, respectiv bugetul de stat, acestea pot fi colectate (din data sus-menţionată), de la administratorii asociaţiilor de proprietari sau din următoarele centre de distribuţie:

Menţionăm că formularele/declaraţiile pe propria răspundere necesare acordării ajutoarelor de încălzire pot fi accesate, din data sus-menţionată, şi pe www.asscploiesti.ro sau www.ploiesti.ro .

Programul de lucru cu publicul se va desfăşura astfel:

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numerele de telefon:

Depunerea formularelor/declaraţiilor pe propria răspundere, însoţite de acte doveditoare, se va realiza începând cu data de 1 octombrie 2014,în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local Ploieşti nr. 346/2013 şi O.G. nr. 27/2013 pentru modificarea şi completarea OUG nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.